Een zeug 115 dagen drachtig is.
Op zoek naar “Het Lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland
Varkensvlees is lekker, veelzijdig en betaalbaar. Het is juist nu, ideaal als basis voor de beste gerechten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Varkenshouders in Nederland zijn daarom op zoek naar het restaurant of de kookclub met “Het Lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland”.
Kookclubs en restaurants met het lekkerste voor- hoofd- of lunchgerecht
Hobbykoks en restaurants met een lekker en bijzonder varkensvleesgerecht zijn van harte uitgenodigd voor de wedstrijd. Zij kunnen meedoen door het recept van hun lekkerste varkensvleesgerecht in te zenden. Het moet gaan om een voorgerecht, hoofdgerecht of een lunchgerecht waarvan het hoofdingrediënt bestaat uit één of meer producten van het varken. Winnende restaurants en kookclubs worden uitgenodigd om op 8 december hun varkensvleesgerecht in een finale te demonstreren aan de jury en publiek. Dat zal gebeuren in het Culinair Theater van Hanos Eindhoven tijdens de jaarlijkse Kerstfair. Voor alle winnaars is naast de eervolle titel “Het Lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland” een prachtig prijzenpakket te winnen.
Meer informatie of meedoen
Wilt u meedoen aan de wedstrijd? Stuur dan voor 15 oktober het complete recept van uw beste varkensvleesgerecht naar “Het Lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland” postbus 29, 5469 ZG Erp of e-mail naar lekkerstevarkensvleesgerecht@varkensvandaag.nl. U bent vrij om uw recept te vergezellen van beeld of filmmateriaal. Meer informatie en het wedstrijdreglement vindt u op www.varkensvandaag.nl.