Varkens alles eters zijn
Uitnodiging Smaken van het Varken
Beste leden en relaties van het VarkensGilde Peel en Maas,
Het is u wellicht al opgevallen: steeds meer producten worden vermarkt via bepaalde ketens. De ketens zouden het voor de consument beter duidelijk moeten maken om welk product het gaat. Maar wat zijn die ketens precies, hoe passen ze binnen de varkenssector en wat is de meerwaarde? Zitten er misschien meer kansen in samenwerking?
Dit, en veel meer zal tijdens de avond ‘Smaken van het Varken’ de revue passeren o.l.v. Gé Backus. Gé Backus is directeur van “Connecting Agri & Food” en heeft een uitgebreide kennis van keten en markconcepten (www.agriandfood.nl). Het beloofd een interessante avond te worden waar volop ruimte is voor discussie.
Het VarkensGilde Peel en Maas nodigt u graag uit:
Smaken van het Varken
Dinsdag 29 maart 2016
De Houbereij (Kerkstraat 68 – 70, 5981 CH Panningen)
Ontvangst: 19:45 uur
Het programma:
- Ontvangst met koffie/thee
- Opening, door Sandy Janssen
- Stand van Zaken VarkensGilde, door Sandy Janssen
- Welke ‘smaken’ zijn er?, door Ge Backus van Connecting Agri & Food
- Sluiting, door Sandy Janssen
- Gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje
Wij hopen u en (bedrijfs)partner te mogen verwelkomen bij deze interessante avond! Aanmelden kan tot maandag 21 maart via info@varkensgilde.nl of 077-3061744.